Новини от страницата на ITSF за българския отбор на свтовното първенство в Нант - ITSF Facebook Page

Only 3 of them and one World Championship Title ! Congratulations to Ekaterina and her teammates ! — в Palais des sports de Beaulieu.

Българка стана шампионка на световното първенство по джаги – януари 2013 - Sportal.bg

Нашата състезателка Екатерина Атанасова се класира първа на Световното Първенство по футбол на маса джаги, което се проведе от 3 до 6 януари 2013 в Нант, Франция. Освен това тя завърши и първа за спортен сезон 2012, като оглави Световната ранглиста и така прослави България в световен мащаб!

Към цялата статия

Българката Екатерина Атанасова стана световен шампион по джаги – 2013 - dariknews.bg

Българската състезателка Екатерина Атанасова стана световна шампионка по футбол на маса джаги в първенството, провело се от 3 до 6 януари в Нант, Франция. Освен това тя завърши и първа за спортен сезон 2012, като оглави Световната ранглиста.

Към цялата статия

Българката Екатерина Атанасова стана световен шампион по джаги – 2013 - gong.bg

Българската състезателка Екатерина Атанасова стана световна шампионка по футбол на маса джаги в първенството, провело се от 3 до 6 януари в Нант, Франция. Освен това тя завърши и първа за спортен сезон 2012, като оглави Световната ранглиста.

Към цялата статия

Българка стана световен шампион по джаги – 2013 - bsport.bg

През годините Екатерина Атанасова е шесткратен шампион за България, а има и бронзови медали на единици и двойки. Тя е и шампион на Германия в Немската женска лига с отбор от Берлин.

Българката Екатерина Атанасова стана световна шампионка по футбол на маса джаги в първенството, провело се от 3 до 6 януари в Нант, Франция.

Към цялата статия

Българка стана световен шампион на джаги – 2013 - novinar.bg

Българката Екатерина Атанасова стана първа на Световното първенство по футбол на маса (джаги). Шампионатът на планетата се проведе 3 до 6 януари в Нант, Франция. Атанасова е и номер 1 в световната ранглиста.

Към цялата статия

Радио България – Българка стана световен шампион на джаги -2013 - bnr.bg

Българката Екатерина Атанасова стана първа на Световното първенство по футбол на маса (джаги), съобщава Агенция БГНЕС. Шампионатът на планетата се проведе 3 до 6 януари в Нант, Франция. Атанасова е и номер 1 в световната ранглиста. За пръв път 25-годишната Катя участва на Световно първенство през 2006 г. в Италия.

Към цялата статия

От битките с братята в хола до световния връх в джагите - monitor.bg

Колкото и невероятно да ви звучи, българка е световна шампионка по футбол. Е, не в Царя на спортовете, но в неговия не по-малко популярен вариант, известен като джаги. В първите дни на новата 2013 г. в Нант (Фр) се проведе световно първенство по футбол на маса (както е официалното название на джагите) и при жените на сингъл титлата бе спечелена от 27-годишната софиянка Екатерина Атанасова.

Към цялата статия

СВЕТОВНАТА ШАМПИОНКА ПО ДЖАГИ КАТЯ АТАНАСОВА: По време на мач танцувам около масата! – 2013 - zasada.bg

Българската участничка Екатерина Атанасова стана световна шампионка по футбол на маса в първенството, провело се от 3 до 6 януари в Нант (Фр). Тя завърши и първа за спортен сезон 2012, като оглави Световната ранглиста. През годините 6 пъти става шампион на България, а има и бронзови медали на единици и двойки заедно с Александра Новкова от световните шампионати от 2008 насам.

Към цялата статия

Екатерина Атанасова, кралицата на джагите: Бих могла да пробия до №1 и при мъжете – 2013 - jivotatdnes.bg

27-годишната софиянка Екатерина Атанасова смая света в първите дни на 2013 г., като спечели титлата на планетата по футбол на маса или по-популярно казано – на джаги. Освен победата на сингъл, на първенството в Нант, Франция, тя записа и 9-о място на двойки заедно с Румяна Шушулова. В колекцията си Катя има и бронзови медали от световните надпревари през 2009, 2010 и 2011 г. на сингъл и на двойки заедно с партньорките си Екатерина Лазарова и Александра Новкова.

Към цялата статия
Page 1 of 4